sMiLe...Life is so beautiful!!!

A fi tu însuţi într-o lume care caută în mod constant să te facă altcineva, este cea mai mare realizare !

sâmbătă, 19 martie 2011

Un prim pas spre schimbare...

Iesi in strada si priveste in jur!!!...
     Sunt sigura ca acolo o sa vezi chipuri cu totul si cu totul diferite...
Acum incearca sa observi minusurile si plusurile unor persoane> Cred ca aici nu vei intilni dificultati prea mari...Dar la tine ai incercat sa le identifici? Da sau Nu?
In fine  nu mai conteaza deoarece o vei face acum acum....Pentru a le identifica ai nevoie sa te vezi dintr-o parte deaceea, daca ai dorinta de a te schimba urmeaza urmatoarele teste, cu conditia ca nimeni sa nu te vada ce faci:
   1. Privestete in oglinda si incearca sa-ti spui ceva, apoi incerca sa faci niste actiuni pe care le faci zilnic, ceva obisnuit pentru tine...totodata privind si analizind ceea ce faci... Acum e timpul sa faci concluzii si daca ai identificat neajnsuri e timpul sa le corectezi, daca nu- treci la urmatoarea etapa> testul 2.


  2. Pentru acest test ai nevoie de un aparat de infotografia/web camera/ videocamera. Acum e timpul sa incepi...Relaxeazate si porneste camera de luat vederi...Trebuie sa faci pur si simplu un video in care tu povestesti activitatile pe care le-ai facut in aceasta zi fara sati iai privirea de la obiectiv, de parca ai avea ocazia sa vorbesti cu o persoana si permanent sa o privesti in ochi...Astfel dupa o inregistrare de vreo 5 minute privindu-te iti vei observa toate neajunsurile, gesturile si mimicile pe care trebuie sa nu le mai faci si astfel vei face primul pas spre schimbare...
     Deci, nu-mi ramiine decit sa-ti urez bafta!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu