sMiLe...Life is so beautiful!!!

A fi tu însuţi într-o lume care caută în mod constant să te facă altcineva, este cea mai mare realizare !

marți, 18 decembrie 2012

Drumul

Aș vrea să încep de la un citat pe care l-am găsit recent: “E pacat sa mori fara sa fi trait. Nu esti raspunzator pentru ca te nasti. Dar esti direct raspunzator pentru ce traiesti. Viata e un tipat intre doua taceri. Nu te intreba niciodata pe care drum sa o iei in viata, intreaba-te pe care sa n-o iei.” 

    Pornim încrezuți la drum, încrezuți la prima vedere, căci fiecare drum are la spate o mare motivație, cea pe care ne-o facem noi singuri bazați pe sprijinul celor din jur.
”Omul se împiedică de adevăr, dar cel mai des el își continuă drumul” și aceasta are loc nu din motiv că nu ar fi conștientizat greșeala făcută, el merge înainte știind că a greșit, că a pierdut ceva ce nu merita atenție și în adîncul sufletului el continuă să regrete orice pas, orice faptă pe care a făcut-o în trecut!

          Trecutul e cel pe care oricine și-ar dori să-l întoarcă, fără a se gîndi ce ar putea el face în prezent pentru a-și corecta greșelile. Am acordat prea puțină atenție oamenilor dragi? Am vorbit urît cu o persoană care cîndva a însemnat mult pentru noi și înțelegi că încă mai înseamnă? Ai uitat să-ți găsești timp pentru a-i scrie unei persoane cunoscute, care deja nu mai este în viață? N-ai ascultat sfatul mamei sau al tatei? ș.a.
         Să știi că orice faptă din trecut poate să fie corectată în prezent, trebuie doar să acționezi adecvat greșelii. Niciodată nu e tîrziu să fii mai mult timp alături de cei dragi, să-ți ceri scuze de la persoanele la care ții mult sau orice altcineva care nu a meritat fapta ta, să-ți găsești timp să le scrii din cînd în cînd rudelor și persoanelor cunoscute, atîta timp cît mai sunt în viață, să asculți sfaturile parinților și să continui în acelaș timp să fii tu însuți!
      Și aș dori să închei cu un alt citat superb: Fă tot binele pe care-l poți face, prin toate mijloacele prin care poți, în toate locurile în care poți, tot timpul în care poți, către toți oamenii la care poți, atât timp cât poți. ”– John Wesley


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu