sMiLe...Life is so beautiful!!!

A fi tu însuţi într-o lume care caută în mod constant să te facă altcineva, este cea mai mare realizare !

marți, 26 iulie 2011

Propriul ideal

"A fi ideal" nu este decit o dorinta tipica unui om. Toti oamenii sunt in cautarea unui ideal, pe care il gasesc fie in oamenii apropiati, fie la idolii Hollywood-ului...Marea dezamagire a fiecarui om este ca pina la urma "Ninemi nu este ideal in toate domeniile", toti fac gafe si incerca sa devina diferiti odata cu trecerea timpului. Dar nu este ideal acel om care cauta schimbare??? sau poate ideal e cel care traieste de azi pe miine, fara griji si nevoi pe cap??? dar ce sa mai zicem de cei care zilnic muncesc pentru a aduce in familie un venit destoinic unui trai decent???...Totusi, fiecare individ are impresii si pareri proprii, daca eu cred ca omul ideal este cel care stie sa munceasca din plin si sa se distreze in acelas moment asta nu inseamna ca tu esti de acceasi parere, sau poate esti???

In fine, fiecare isi creeaza propriul ideal culegind particele ale sufletelor omenesti destoinice lui. Dorinta de schimbare il impune pe om "sa caute idealuri in oamenii din jur".Inca de mici copii noi ii gasim ideali pe parintii si buneii nostri, apoi inaintind in virsta, numarul persoanelor cu unele calitati ideale se mareste, iar noi nu suntem decit niste actori, care zilnic joaca scene de viata.
Cu timpul noi ne formam propriul ideal, trecind peste anii de studentie, noi experiente si incepind o viata noua, una de familie, in care devii idolul copilului tau. Pe atunci, dorinta de schimbare se ascunde in zilnicile probleme omenesti si tu nu esti decit : "Omul care si-a obtinut propriul sau ideal".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu